На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Скалата се завръща на ринга в WWE

отпечатай новината

02.10.2019 10:41 | Видян 1749 пъти

Скалата се завръща на ринга в WWE

Кечистът, преквалифицирал се в актьор Дуейн Джонсън – Скалата ще се завърне на ринга. Това ще се случи още този петък (4 октомври), когато епизодът на шоуто WWE SmackDown ще бъде излъчен по FOX.

"Най-накрая се завръщам в моята WWE вселена" написа Скалата, който вече се е отдал на тежки тренировки във фитнеса заради гост участието си в предаването.

Скалата е сред легендите в кеча. Кариерата си на ринга той започва през 1995 г. Две години след започването си Джонсън става Шампион на WWE и един от най-известните кечисти. През 1999 г., когато е излъчен първият епизод на SmackDown става ясно, че именно една от фразите, превърнали се в запазена марка на атлета, е вдъхновила името на шоуто.

"Липсва ми борбата, обожавам я. Пенсионирах се от това тихо, защото бях достатъчно голям късметлия да имам чудесна кариера, която ми помогна да постигна поставените от мен цели", обясни звездата от „Бързи и яростни“ през лятото. Въпреки, че през 2004 г. той окончателно остави на трупчета кариерата си на кечист, за да се фокусира върху актьорството, досега той е правил няколко завръщания и в света на WWE Това е първият път обаче, в който се очаква да го видим отново да се бие.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !