Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Купър разбил сърцето на Лейди Гага?

отпечатай новината

02.10.2019 11:12 | Видян 2152 пъти

Купър разбил сърцето на Лейди Гага?

Въпреки че между Лейди Гага и Брадли Купър нищо не се получи, мнозина вярват, че именно тяхната зародила се връзка стои в основата на раздялата на режисьора с приятелката му и майка на детето му – моделът Ирина Шейк.

Днес Лейди Гага и Брадли са тръгнали в различни посоки, но много медии твърдят, че между двамата наистина е имало любов и дори за малко да се стигне до годеж, съобщава Life&Style.

Източник, близък до звездите споделил пред изданието, че двамата наистина са се срещали по време на снимките на „Роди се звезда“, където играят партньори на екрана. Купър дори купил на Гага годежен пръстен. Източникът заявил още, че Купър внезапно отменил годежа, осъзнавайки, че ситуацията е доста сложна. По-късно певицата пък признала пред свои приятели, че актьорът е разбил сърцето ѝ.

Сега Лейди Гага се среща със звукорежисьора Дан Хортън, а за личния живот на Брадли Купър не се знае много. Според някои твърдения, той е започнал да се среща с колежката си – актрисата Лора Дърн, но така и информацията не е официално потвърдена. Единственото сигурно е, че се старае да изкарва колкото се може повече време със своята дъщеря Лея.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !