Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Милица Гладнишка пее на Чаплин

отпечатай новината

02.10.2019 15:53 | Видян 990 пъти

Милица Гладнишка пее на Чаплин

Актрисата Милица Гладнишка ще извие глас в памет на легендарния актьор Чарли Чаплин. Българската звезда е гвоздеят на програмата на благотворителна галавечер във виенския театър „Акцент”.

Събитието ще се състои тази вечер и на него ще бъдат предложени картини ни Чаплин. Средствата са за деца без родители, пише „България днес”.

Самият Чаплин е израснал в сиропиталище, а сред организаторите на събитието е внучката му Лора. Тя е известна художничка, а сред платната й има и десетки картини на легендарния комик.

Освен с участието на художничката, която живее и твори в Швейцария, събитието е рекламирано и с музикалната част на вечерта. Именно Милица Гладнишка е гвоздеят в програмата.

Българката ще изпълнява джаз парчета в дует с пианиста Васил Спасов.

Ще има и съчетания на музика с театрални акробати, а билетите за събитието са между 35 и 65 евро, докато ВИП картите се оценяват на 150 евро всяка.

Във Виена Гладнишка вероятно ще бъде придружена от новото си гадже. Упорито се шушука, че актрисата има нов възлюбен–мускулест здравеняк, който е доста по-млад от нея.

Приятелят й я чака след всяко нейно представление, а двамата изглеждат много влюбени, коментират колеги на актрисата.

Откакто са заедно, звездата от „Етажна собственост” е свалила минимум 10 килограма и продължава да слабее.

След участието с Лора Чаплин в австрийската столица, Гладнишка веднага се връща у нас за джаз вечер с Рут Колева и Камелия Тодорова.
 



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !