Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Tита подготвя нова гореща песен

отпечатай новината

03.10.2019 13:00 | Видян 1033 пъти

Tита подготвя нова гореща песен

Горещата почивката на Христина Христова, позната на всички повече като Тита, вече приключи и тя е отново у нас, работейки усилено.

Сега певицата захвърли банските костюми, с които се припичаше доскоро сред палмови дръвчета, и облече изкусителни рокли, с които се появи на последните си участия, пише Dir.bg.

В момента програмата ѝ за месеца е преизпълнена с ангажименти в различни градове из страната. За нея октомври ще мине предимно в път и срещи с почитателите по линията София - Варна, но и с няколко отклонения от маршрута.

Но наред с изпълненията на живо, блондинката подготвя и нова песен и видео към нея. За това съобщи самата тя, пускайки кадър от клипа в официалната си Инстаграм страница.

Като акцент в черно-бялата фотография, се откроява червения цвят на роклята и червилото на красавицата, която се е загърнала с бяло кожено палто с косъм. По голяма вероятност тя може да забави ритъма на досегашните си сингли и да се окаже, че новото ѝ парче е балада.

И докато всичките ѝ фенове чакат да разберат какво подготвя, изпълнителката на "Антилопа" реши да ги зарадва с един секси танц, който сама е заснела.

В клипа, който качи в социалните мрежи, Тита е облечена с къса, прилепнала по нея, розова рокля с тънки презрамки, която е съчетала с големи обеци тип халки.

Под звуците на звучаща музика, тя се движи изкусително в такт и си припява.

"Обичай себе си", гласи посланието към видеото, което към момента има над 80 хил. харесвания. Така за пореден път Христина нагорещи обстановката около себе си.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !