Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Актриси съдят Джеймс Франко за сексуален тормоз

отпечатай новината

05.10.2019 09:23 | Видян 1096 пъти

Актриси съдят Джеймс Франко за сексуален тормоз

Две актриси заведоха дело срещу колегата си Джеймс Франко в Лос Анджелис, като го обвиниха, че е въвличал студентки в закритото си вече актьорското студио в унизителни сексуални ситуации, предава Монитор.

Сара Тидър-Каплан и Тони Гал, бивши ученички на на Франко в закритото вече Студио-4, твърдят, че той ги е карал да се явяват на прослушване голи и да се снимат в секс сцени от рода на оргии, подмамвани от роли във филмите му, като дори плащали за това.

Адвокатът на 41-годишния Франко заяви, че той не само ще се защити, но и ще потърси обезщетение от тъжителките, защото те са завели делото, за да станат известни.

Двете актриси, които са се записали във филмовото училище през 2014 г., съдят още двама мъже, свързани с продуцентската му компания. Те ги обвиняват в полова дискриминация, сексуален тормоз, измама и други нарушения.

Студентите трябвало да плащат по 750 долара, за да участват в майсторски клас по секс сцени на звездата от "Катастрофалният артист" и да се явят на прослушване голи или полуоблечени.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !