Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

На 44 години Калканджиева откри новата си любов

отпечатай новината

07.10.2019 16:37 | Видян 3021 пъти

На 44 години Калканджиева откри новата си любов

Евгения Калканджиева винаги е правила впечатление с категоричността, с която заявява и отстоява мнението си, и абсолютната безкомпромисност, с която е влиза във всяка публична роля извън модния свят.

Шефката на „Визаж” досега се е изявявала все в риалитита – като героиня и като коментатор.

Зрителите я помнят от „Къртицата” по ТВ7 и два сезона на „ВИП Брадър”, както и като редовен гост на водещия Ники Кънчев в студиото на шоуто. Чак е странно, че едва сега, когато вече е на 44 години, Жени Калканджиева получи шанс да участва във филм.

Ето, че и това се случи. Най-красивата ни миска, която преди дни влезе в свиреп скандал с дизайнерката Миглена Каканашева на Седмицата на модата в София, се изявява с роля в лентата на „Ятаган” на режисьора Андрей Андонов. Премиерата на филма се очаква в началото на 2020 г.

„Това е първата ми толкова сложна и многопластова роля. Аз играя различни хора - веднъж съм властна и амбициозна, друг път съм общителна, мека и обрана. Леко подмазваща се на медиите и тяхното експертно мнение. Персонажът ми има различни лица, но като цяло се развива през целия филм”, презентирала е Жени ролята си на шефка на Дирекция за борба с тероризма, която се издига до евродепутат.

В началото миската била доста неуверена като актриса, но с подкрепата на режисьора и целия екип на лентата, напреднала бързо. „Ставам все по-добра, не само като актьор, но и в кариерата на моята героиня. Трябваше да изиграя много и различни състояния, това ми беше много интересно. Експериментирах, наблюдавах се вкъщи”, казва Жени. Не й било лесно не само, защото това е дебюта й като актриса, а и защото ролята й не е лека.

„Трудно ми е, защото трябва да говоря с много думи и сложни изречения, а да не казвам нищо. Даже Мариан Вълев ми каза: „Как си го научила този текст, защото той няма смисъл”, разказва през смях Жени. В лентата тя си партнира с Вълев, Васил Василев-Зуека, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Китодар Тодоров. Сред изненадите за зрителите са актьорите Любомир Нейков и Ники Илиев. Жени бързо се сработила с всички и даже ги впечатлила с актьорските си умения.

За ролята си тя се подготвяла доста дълго.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !