Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новите епизоди на Откраднат живот - на границата между живота и смъртта

отпечатай новината

08.10.2019 13:07 | Видян 1935 пъти

Новите епизоди на Откраднат живот - на границата между живота и смъртта

На границата между живота и смъртта ще попадне един от главните герои в предстоящите епизоди на „Откраднат жвиот: Кръвни връзки“.

Събитията в болницата ще ескалират и един от лекарите ще се сблъска с най-големия риск в живота си – кой е той и каква е причината за граничната ситуация, зрителите ще научат в новите епизоди тази седмица, от 20:00ч. по NOVA.

Напрежението около разкритите кръвни връзки на доктор Табаков ще завладее доктор Огнянова, която ще започне открита война с доктор Грънчарова.

Отношенията им ще рефлектират върху останалите лекари, които няма да останат безучастни в историята и междуличностните отношения.

Доктор Стилянова и доцент Захариев ще се изправят пред нови истини, които ще поставят на изпитание връзката им. 

Междувременно в Съдовото отделение ще се появи нов лекар, който ще събуди съмненията на доцент Мазов и доктор Хинова за задкулисната намеса на професор Гочева.

Влошеното здравословно състояние на Евгения ще я провокира да се запита дали не е време да се обади на Алекс и Калин и да потърси подкрепа от най-близките.

Бъдещето на „Св. Анастасия“ отново ще бъде поставено на карта – докато доктор Тасев подготвя документите за ключова среща в Министерството, телефонно обаждане ще промени ситуацията за лекарския екип.

Кой от лекарите ще попадне в критична ситуация? Какво ще се случи със „Св. Анастасия“? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !