Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Маринова като Пепеляшка във Фермата

отпечатай новината

09.10.2019 10:37 | Видян 1951 пъти

Маринова като Пепеляшка във Фермата

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова влезе в ролята на Пепеляшка под покрива на „Фермата“, пише Монитор.

Ден след като продукцията неочаквано смени местата на бедните и богатите в шоуто, бившата „Мисис България“ бе избрана за ратай и заедно с журналиста-патриот Ивайло Шопски се пренесоха в строителното скеле на къщичка до обора на сиромасите.

По традиция ратаите спят при животните, вършат най-тежката работа в стопанството и стават първи сутрин, за да приготвят закуска. Те имат право да се нахранят чак след като всички са станали от масата.

„Доволна съм, че точно от тази страна на „Фермата“ ще съм ратай.

Бях първата жена фермер при чорбаджиите, сега ще съм първият ратай в по-тежки условия и ще докажа, че мога да се справя“, заяви Мариана.

Докато собственикът на пътуващо читалище Ивайло майстореше всякакви дървени пособия за облагородяване на живота в сиромашката ферма, Маринова сготви, помете с финес и дори успя да изгори содените си питки на ламарина, лавирайки между две манджи. Тя показа, че не се страхува да развали маникюра си, вадейки картофи от градината.

„Мариана учуди всички. В началото очаквахме да се държи като кифла, да прави някакви муцки и непрекъснато да мрънка, но каквато и задача да й се възложи, не спира да бачка“, похвали я бизнесменът Митко Калайджиев, който е фермер на седмицата при чорбаджиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !