Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Стенли с премиера на новата си песен

отпечатай новината

09.10.2019 13:37 | Видян 1141 пъти

Стенли с премиера на новата си песен

Днес е радио премиерата на "Чужди тела" - новия сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители, често наричан "Рицарят на меланхоличния рок" - Станислав Сланев-Стенли, предава Dir.bg.

Автор на музиката на песента "Чужди тела" е Благослав Анастасов - фронтмен на рок бандата "Hayes & Y", който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В "Чужди тела" с вокали се включва и един много специален гост за Стенли - 17-годишната му дъщеря Никол.

"Чужди тела" е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще бъде издаден на 1 ноември (петък) от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди "Обсебен" (2002). "Чужди тела" е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави - в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели - съмишленици за създаването на проекта.

Стенли и групата му ще представят албума "Чужди тела" на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam.

Купи билет


Освен песните от новия албум по време на концерта в Music Jam, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи" и други. Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани).

По време на концерта - промоция ще се състои и видеопремиерата на сингъла "Чужди тела".

Снимка: fmplus.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !