Измамнички прелъстяват, упояват и...

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти...

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Ladies Friday партита стартират отново

отпечатай новината

09.10.2019 17:23 | Видян 801 пъти

Ladies Friday партита стартират отново

Bedroom Premium club винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление. Още в самото начало на месец октомври сме готови да продължим тематичните си дамски партита – Ladies Friday.

Вечер, която превърнахме в поредица открояващи се събития, в центъра на които са всички дами. Нощ, която носи изкусителното послание – Ladies Friday!

Име, което подсказва, че жените ще превземат този петък Bedroom. Всички дами в клуба, ще се радват на безплатен вход, серия комплименти, коктейли и специално отношение.

За неповторимата атмосфера в клуба ще гарантира присъствието зад пулта на DJ Dimo Bg, Dj Gorro и MC Vera Russo.

Идеята за Ladies Friday е вдъхновена от легендарните дамски партита в Ню Йорк.

Именно оттам стартира традицията всеки петък клубовете да бъдат пълни основно с женски компании, които се забавляват в специални тематични вечери.

Облечете се наистина секси, пратете SMS-и на всички ваши приятелки за Ladies Friday, предупредете ги да забравят за всякакви задръжки, кажете на „гаджето“ си, че ще се чуете утре и... влезте в Bedroom Premium club с гордо вдигната глава, защото това е вашата вечер. И не забравяйте, че ние знаем как ще започне вечерта Ladies Friday, но само вие знаете как ще завърши.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !