Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Семействата на принцовете Хари и Уилям отново заедно

отпечатай новината

10.10.2019 13:14 | Видян 2174 пъти

Семействата на принцовете Хари и Уилям отново заедно

Семействата на принцовете Уилям и Хари ще участват заедно в реклама, само няколко месеца след като последният и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от общата кралска фондация. Сега, четиримата ще помогнат на великобританската здравна организация да промотира грижата за психичното здраве.

Инициативата се казва „Всеки ум има значение“, а феновете няма да могат да видят лицата на кралските особи. Те обаче ще имат възможността да чуят гласовете им зад кадър. „Всеки познава това чувство, когато животът стане твърде тежък“, започва принц Уилям. „Всеки в нашата страна среща предизвикателства, свързани с психичното му здраве“, продължава той.

След това се включва принц Хари, който заявява, че повечето хора смятат, че не могат да се справят със ситуацията. „Но грешите“, категорична е съпругата му Меган. „Има неща, които може да се направят. От днес, има нов начин, който ще ви помогне да обърнете нещата“. След това Меган промотира инициативата „Всеки ум е важен“ и дава думата на Кейт Мидълтън.

„Тя ще ви помогне да се справите със стреса, ще ви вдигне настроението, ще подобри съня ви и ще почувствате контрола в себе си“, казва съпругата на принц Уилям.

Рекламата е направена от режисьора на филма „Наистина любов“ Ричард Къртис. Според няколко източника, сайтът на националната здравна организация е паднал за кратко, поради огромния интерес към клипа.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !