Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бела Торн спечели награда за порно филм

отпечатай новината

16.10.2019 11:44 | Видян 934 пъти

Бела Торн спечели награда за порно филм

Бела Торн, която младите зрители помнят като Сиси в продукцията на „Дисни“ „Раздвижи се“, спечели първата си награда като режисьор. Мнозина останаха изненадани, че червенокосата красавица направи дебюта си зад камера с порно филм, като именно той й донесе и отличието от фестивал на еротичен сайт, който се проведе в Германия. Проектът се казва Her & Him, като самата Торн обяснява, че е черпила вдъхновение за него от „Ромео и Жулиета“ на Шекспир.

Действието във филма пък проследява 20-годишен младеж, който се натъква на изненадващо съобщение на телефона на приятелката си. Така, двамата прекъсват сутрешните си занимания, за да се отдадат на секс в стил BDSM. Актьорите във филма са Адела Дейнджър (Danger, в превод – опасност) и Смол Хендс (Small Hands, в превод – малки ръце).

Относно късометражката си, Торн обяснява, че първоначалният замисъл е бил да реализира коледен филм на ужасите.

"Беше забавна обстановка. Процесът на снимките беше интересен, защото имаше истинско ч*кане на сета – нещо, което не съм снимала преди това.

Освен всичко, това е и първият ми филм като режисьор, затова беше любопитно, че има толкова много секс в него“, коментира актрисата.

Неотдавна самата тя публикува и свои еротични снимки онлайн. Причина за това обаче се оказаха заплахите на хакер. „За последните 24 часа бях заплашвана с голите ми снимки. Чувствам се отвратително, чувствам се наблюдавана. Сякаш някой взе нещо ценно от мен, което бе предназначено само за един специален човек. Прекалено дълго оставях мъжете да се възползват от мен и ми писна. Публикувам тези снимки, защото това е мое решение и никой не може да диктува живота ми. Ще спя по-спокойно тази нощ, защото контролът е обратно в моите ръце“, коментира тогава Торн в социалните мрежи по повод кадрите.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !