Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Ивайло Колев представя концерт-трибют на Майкъл Бубле

отпечатай новината

18.10.2019 12:37 | Видян 820 пъти

Ивайло Колев представя концерт-трибют на Майкъл Бубле

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика с концерт, който ще се проведе на 30 октомври (сряда) от 21:00 часа в Sofia Live Club и ще бъде посветен на творчеството на канадската суперзвезда Майкъл Бубле.

По време на концерт-трибютът ще бъде направена и предпремиера към втория сингъл на Ивайло Колев, баладата „Светлина“.

Сред селекцията от песните са едни от най-големите хитове, които направиха Майкъл Бубле световно известен като „Feeling good“, „Cry me a river“, „Save the last dance“, „Spiderman theme“, „Everything“, „Home“, „Haven’t met you yet“, „Nobody but me“, „Hollywood“ и много други.

До Ивайло Колев на сцената ще бъдат познати на меломаните музиканти от най-висока класа – Георги Марков (барабани), Алекс Нушев (бас), Юлиян Янев (пиано), Момчил Косев (китара), Арнау Гарофе (саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Божидар Василев (тромбон), беквокалистите Елена Сиракова, Христина Нейкова и Мартин Костадинов. Концерт-трибютът на Майкъл Бубле, реализиран от Ивайло Колев обещава да подари много емоции и незабравими моменти на всички почитатели на красивия поп, евъргрийн и вокалния джаз.

Стилното шоу ще бъде гарнирано и с участието на балет „DEJAVU“, чиито елегантни хореографии в стил модерен поп-джаз, суинг и рокендрол, ще допринесат за прекрасното изживяване на всички гости. Съвсем наскоро Ивайло Колев изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо двугодишно отсъствие от голямата музикална сцена.

Песента „Не като мен“, която вече са радва на голям интерес сред почитателите и не спира да бъде споделяна в социалните мрежи, представлява изповед за предизвестения край на всяка голяма любов в живота на хората, а видеото е заснето в имение от 14 век,  сгушено в Неаполитанския залив.

Билетите за събитието са в предварителна продажба на цена от 15 лева. На място цената на билетите ще бъде 20 лева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !