Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Състезание срещу Киро Скалата за кебапчета с бира

отпечатай новината

18.10.2019 13:23 | Видян 1526 пъти

Състезание срещу Киро Скалата за кебапчета с бира

Нови популистки похвати използва продуцентът и водещ на шоуто Крале на Силата Кирил Вълчев Скалата, за да рекламира упражненията с тежести.

Тази събота 19 октомври от 13:00 ч., на стадиона в Белово преминалите през лежанката с щанга, кофички на успоредка и набирания на лоста ще получат порция кебапчета и бира.

"Ще използвам момента, хората ще празнуват, че стадионът става от частен общински, но преди купона ще има тренировки.

Спомням си като малък в къщи това се случваше много често,  състезавах се с баща ми и гостите, които идваха у нас след надпреварата вечерята беше заслужена.

Искам всеки да приема силовите упражнения като игра и забава, така всеки се ги предпочита. Все по често участват хора над 70 г в моите шоута, те имат оня дух, който фалшивия електронен свят погубва.

Естествен допинг за мъжагите и стимул за жените съм подготвил модела Мария Маринчешка , републиканската шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева и пилатес инструкторката  Теодора Трашлиева.

Шампионът по културизъм Орлин Стоянов ще демонстрира огромна мускулатура за вдъхновение на малки и големи.

Съдии са световният шампион по културизъм Йовко Тихов и републиканският и балкански шампион по културизъм Жорж Антъни. Накрая ще забием с певиците  НИККА  и Ивайла.

Входът е свободен и приключението е за всеки", разпалено споделя Скалата.

Дългата американска лимузина  е пълна с награди от протеинови вафли Fit Spo, издателска къща AMG Publishing, алкална вода Kangen, пуканки Amerika Pop Corn, ваучери  от Limosbg.com, майсторски инструменти Raider, рента кар Sixt, хранителни добавки Naturpharma.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !