Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Уникално изпълнение печели златен бутон в България търси талант

отпечатай новината

18.10.2019 15:23 | Видян 1272 пъти

Уникално изпълнение печели златен бутон в България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант“ отново ще разтърси представите на зрителите за необятните човешки възможности.

В битката за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и наградата от 50 000 лева ще се впуснат въздушен акробат, вентролог, комици, танцьори на всякаква възраст, каскадьори и екстремни атлети. Невероятни умения, развити с упорит труд, демонстрация на силна воля и личен избор, празнични поводи и желание за изява на таланта ще изненадват и забавляват в пищен спектакъл.

Класически изпълнения в нов прочит, хора, животни и трансцедентални феномени ще изумяват журито и феновете на „България търси талант“. Зрителите ще се насладят на перфектен синхрон и заразителни усмивки, оригинални замисли и нестандартни методи за тренировки, високоскоростни каскади и специални екипни взаимоотношения.  Талисман на национален отбор ще изправи публиката на крака, красиви създания ще очароват дамите, а животозастрашаващи експерименти ще държат всички в напрежение. Вдъхновение от Guns`n`Roses, помощ за скъп приятел и международен шампион с множество изявени таланти, обяснения в любов в стил Макаров и самоуки брилянти ще се редуват със забавна лирика.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !