Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джаред Лето настоява за свой филм за Жокера

отпечатай новината

21.10.2019 12:44 | Видян 956 пъти

Джаред Лето настоява за свой филм за Жокера

Джаред Лето иска да се завърне отново в ролята на Жокера. Носителят на „Оскар“ дебютира в образа през 2016 г. с „Отряд самоубийци“ и според източници на The Hollywood Reporter актьорът е приел изключително лично информацията, че Warner Bros. готвят филм за героя, но под режисурата на Тод Филипс и с участието на Хоакин Финикс. Според информацията, придобита от изданието, Лето е извил ръцете на агентите си в CAA, които представляват и Филипс, както и тези на музикалния му мениджър Ървинг Азоф да се свържат с шефовете в Warners и да спрат проекта.

Според друг приближен към Лето обаче фронтменът на Thirty Seconds To Mars не е отправял подобни искания. Азоф, който вече не работи с музиканта, преквалифицирал се в актьор, е отказал коментар. Същото са сторили и от Warners.

Сред причините за недоволството пък било обещанието на продуцентската компания, че именно Лето е щял да получи самостоятелен филм за Жокера. Дали заради въпросната заявка или притесненията около по-мрачните настроения от филма на Филипс, самите Warners, оказва се, са заделили изненадващо малък бюджет за заглавието с Хоакин Финикс (55 милиона долара, за сравнение – този на „Отряд самоубийци е 175 милиона долара или иначе казано „Жокера“ е получил над три пъти по-малко средства за заснемане – б.а.). Предполага се, част от екипа на компанията се е надявал по този начин да откаже Тод Филипс да реализира филма си.

Въпреки всичко, Лето продължава да работи добре с Warner Bros., като и в момента снима крими трилъра Little Things заедно с Дензел Уошингтън и Реми Малек. Близък до ситуацията в Warners обаче коментира, че дните на актьора като Жокера са вече свършили. Той няма да участва в „Хищни птици“, където фокусът ще е върху Марго Роби и нейната героиня Харли Куин. Няма да застане пред камерата и за „Отряд самоубийци 2“, режисиран от Джеймс Гън, който ще направи премиерата си през 2021 г.

Източник: tialoto
Снимка: Esquire Middle East

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !