Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Васил Найденов след катастрофата: Колата до половината я няма

отпечатай новината

25.10.2019 11:27 | Видян 1666 пъти

Васил Найденов след катастрофата: Колата до половината я няма

Васил Найденов катастрофира в четвъртък. За щастие певецът не е пострадал сериозно при удара, оплакал се е само от болки в коляното. Неговият импресарио е с пукнато ребро. Произшествието е станало на път към Казанлък. Васил Найденов имаше концерт там в четвъртък вечерта и пя въпреки травмата.

„В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но определено съм имал проблеми. Колегата ми е със спукано ребро. При такава силна катастрофа, определено минахме метър и то доста, защото колата до половината я няма”, коментира пред NOVA певецът.

„Толкова ме боляха краката, че забравих за уплахата. Пред нас караше много хубав автомобил, нов модел. В един момент много рязко намали, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в колата", разказа Найденов.

„Не бях много убеден, че ще мога да пея, защото наистина много ме болеше кракът, но такава ни е професията. Не ми е за първи път. Аз съм имал такъв случай преди години. Имаше някакъв концерт на Комсомола за бригадирите и стана така, че ми падна едно стъкло от 4-тия етаж и ми се заби до гръбначния стълб. Заведоха ме да ме оперират. След това ходех много трудно, но вечерта отидох и пях”, каза още той.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !