От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Паулина напусна Фермата

отпечатай новината

27.10.2019 09:57 | Видян 2007 пъти

Паулина напусна Фермата

Драматична загуба на оспорвания и наситен с емоции женски дуел във „Фермата“ - българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас се сбогува с любимия си Краси Джунов, след като изгуби дуела с Елизабет Илчева с 10:5.

Тежкият сблъсък между силиконовата палавница и английската възпитаничка бе маркиран от много сълзи, две обезболяващи инжекции, бягство на коза и неочакван обрат – знанията по история на Бети й помогнаха да изравни резултата с 5:5, предава Монитор.

Паулина мина през всяко от изпитанията с чудовищни болки в гърба и наранена ръка, докато съперничката й демонстрираше бодър дух с импровизирани зумба танци на арената.

Решаващият двубой между бившите чорбаджийки беше „Трасето на фермата“, което стартира с пълзене под препятствия, катерене по въжена мрежа, спринт по люлееща се греда и дървена талпа.

По време на втория рунд Бети бе по-бързата и посрещна триумфа си в прахта, затисната от прегръдките на съотборниците си. Краси, който за шест седмици в шоуто стигна до първи секс и заветното „Обичам те!“ с Паулина, скочи да я прегърне за последно. Бети се хвърли върху тях с отворени обятия и се извини на фермерския Ромео, че го разделя с неговата Жулиета.

Елизабет, която влезе в състезанието за 100 000 леве, за да се свърже с българските си корени, изпадна в откровения с дамаджана вино под мищница:

"Поли може да е шумна, да е първична, да е мръсница, но тя е слънцето на тази „Ферма“и без нея няма да ни е толкова забавно! Поли, обичам те, не ми се даде! Извинявай за всичката болка, която преживя! Ти си супер яка и нямам търпение да излезем и да пием коктейли заедно!“, заяви Илчева.

На прощаване Ванегас сподели, че е успяла да промени мнението на съотборниците си за себе си - първоначално те били в шок от визитката й на момиче, издържащо се от секс. „Научих, че мога да не спя, да доя. Докоснах се до нашите традиции и фолклор, който и аз като Бети не познавах толкова добре! Намерих любов, имам начало на приятелства. Щастлива съм!“, заяви миньончето.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !