Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Трик или бонбони в кралския дворец

отпечатай новината

29.10.2019 17:01 | Видян 1389 пъти

Трик или бонбони в кралския дворец

Ще празнуват ли Хелоуин децата на Уилям и Кейт? Броени дни преди празника Вси светии, херцогинята на Кеймбридж внесе яснота по този въпрос, след като бе забелязана да обикаля из магазини за карнавални костюми. По всичко личи, че шопинг разходката ѝ е за да избере най-подходящото облекло за своите малчугани.

Кейт Мидълтън е посетила известна американска верига супермаркети, където е избрала костюми за своите деца. С нея са били принц Джордж и принцеса Шарлот, съобщава „Mirror“.

Докато пазарувала, съпругата на принц Уилям не пропуснала да поздрави феновете на кралското семейство, събрали се в търговския обект. Тя разпитала няколко деца как смятат да се маскират за Хелоуин.

Херцогинята на Кеймбридж искала да не бие на очи докато пазарува в магазина. Бодигардите ѝ помолили хората да не я снимат.

„Не очакваш да я видиш, когато отиваш да пазаруваш. Не можах да се съсредоточа в покупките си“, коментира Кати Уитакър, която се развълнувала при появата на Кейт Мидълтън в търговския обект. Тя пояснява, че херцогинята била облечена в изискан тоалет – черни официални панталони и поло в същия цвят. По думите ѝ, принцеса Шарлот била с къса рокля, но от шока не запомнила окраската й.

„Тя просто беше толкова красива и земна, както винаги“, споделя англичанката, която никога няма да забрави срещата си с нея.

Какви костюми е купила Мидълтън, остава в тайна. Едно е ясно – Хелоуин ще има в кралския двор и най-вероятно Меган Маркъл също ще се маскира заедно с малкия Арчи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !