Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Първи Хелоуин за сина на Поли Генова

отпечатай новината

31.10.2019 17:28 | Видян 1341 пъти | Гласували 1

Първи Хелоуин за сина на Поли Генова

Синът на Поли Генова ще празнува първия си Хелоуин. Неговата майка показа снимки на костюма, който му е избрала, с което изтъкна, че е почитателка на чуждестранния празник.

„Не съм имала по-сладка тиква за #Halloween“, написа певицата в Instagram.

Поли е качила две снимки, на които се вижда, че на малкия Даниел му отива костюма на тиква – един от символите на Хелоуин. Момченцето е облечено с оранжева блузка и шапка в същия цвят, приличаща на тиква. То носи панталонки на черни и бели райета, на които е нарисувана лисичка.

Кадрите са направени в гората, сред красотата на есенните листа. От тях се вижда, че Генова също се е маскирала – на жената котка. Тя носи туника с леопардов принт и ѝ е направила малка муцунка и сладки мустачки на лицето с помощта на черен молив.  

Снимките предизвикаха интереса на феновете на изпълнителката, като мнозина я поздравиха за избора на костюмите и не пропуснаха да отбележат колко сладко е момченцето.

И както винаги, намериха се и последователи на певицата, които я разкритикуваха за това, че все още не е показала лицето на момченцето. „То голямо криене на това дете...“, написа жена под фотосите на Поли Генова.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !