ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Еврошанс отново донесе страхотни печалби

отпечатай новината

01.11.2019 11:55 | Видян 899 пъти

Еврошанс отново донесе страхотни печалби

Освен предвестник на студени дни, краят на месец октомври се оказа изключително успешен за много участници в игрите на „Евробет“, които се стоплиха със страхотни печалби.

Русенец направи ТОП попадение! С идеална прогноза за 7 числа в играта „Еврошанс“, Евгений Бонев отнесе петцифрената печалба от 10 000 лева.

Младият моряк Тодор Чолаков изравнява неговото постижение и също записва 10 000 лева срещу името си. 25-годишният мъж е родом от Девин, но печалбата му пада в столицата.

Още две завидни печалби са регистрирани в София. Първата е за Александрина Калъчева, която отнася 6 000 лева от „Еврошанс“. 27-годишната икономистка играе с 8 числа, избрани на случаен принцип, със залог от 50 стотинки. Другата чудесна сума е за Григор Наков, който залага на 7 числа и печели 5 000 лева.

Николай Димитров също почерпи приятелите си за печалба от 5 000 лева, която спечели в играта „Еврошанс“.  29-годишният строител от Русе отишъл за сутрешното си кафе до пункт на „Евробет“ в града и междувременно пуснал един талон с 8 маркирани числа. Изчакал тегленето, за да разбере минути по-късно, че е спечелил 5 000 лева още преди да е изпил първото си кафе за деня. Късметът донесе 5 000 лева и на Лозан Анакиев от Кюстендил, който закова 7 от 7 числа в играта „Еврошанс“.

Успехите продължават и на сайта еurobet.bg. Онлайн отличникът този път се казва Александър Иванов. Успехът му идва след като познава 7 от 8 числа в „Еврошанс“ и това му осигурява впечатляващата трансакция от 5 000 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !