Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефан Данаилов излезе от комата, пита за сина си

отпечатай новината

08.11.2019 17:43 | Видян 1866 пъти

Стефан Данаилов излезе от комата, пита за сина си

Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, като дори вече е говорил с близките си.

"Състоянието му обаче е тежко и при него се пускат само племенницата му Роси, синът на покойната Мария Данаилова Росен, и Ирен Кривошиева", съобщиха хора от здравното ведомство.

Актьорът бе на апаратно дишане в реанимацията на Военномедицинската академия. Все пак той подобрил показателите си и го изключили от машините. В момента докторите правят рехабилитация на ставите на Ламбо, които са обездвижени. Данаилов е в съзнание и се чувства задоволително. От страх от инфекции свиждането дори на близките му става само за не повече от 10 минути.

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет в болницата заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Заради това лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

"Данаилов често пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина", разказа и Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне. "Дано има още много добри дни. Аз съм вярващ човек и смятам, че има шансове да се пребори", споделя Рашидов, пише България днес.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !