Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джоли все още е господарка на БГ боксофиса

отпечатай новината

13.11.2019 09:42 | Видян 1257 пъти

Джоли все още е господарка на БГ боксофиса

Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър и тяхната борба за надмощие в „Господарка на злото 2“ притеглиха като магнит най-много български зрители в киносалоните и през отминалия уикенд.

Според обобщените данни на Националния филмов център от всички зали из страната, продукцията на „Дисни“ е привлякла интереса на близо 122 хиляди зрители за всички 4 седмици, в които е била достъпна на големия екран, предава Монитор.

От продажбата на билети „Господарка на злото 2“ е генерирала печалби в размер на 1,27 млн. лв.

Анимацията „Семейство Адамс“ се класира на второ място по гледаемост в последните почивни дни. Това е втора седмица на екран за рисуваната лента, а от премиерата си досега тя е грабнала вниманието на 30 468 киномани, като е спечелила общо 308 330 лв.

Бронзът в списъка пък е за българското заглавие „Доза щастие“. Филмът, посветен на живота на журналистката Весела Тотева и режисиран от Яна Титова, тръгна по кината на 8 ноември. Оттогава е изгледан от 9906 любители на седмото изкуство. От продажбата на билети пък филмът завоюва 94 391 лв.

Общо три родни продукции намират място в топ 10 на най-гледаните заглавия през отминалия уикенд. Освен „Доза щастие“, това са още позиционираният на 4-о място „Завръщане“ (реж. Ники Илиев, с общо 70 578 зрители и 633 631 лв печалби) и заелият осма позиция „В кръг“ (реж. Стефан Командарев, 5956 зрители и 39 439 лв печалби). Списъкът с десетте най-интересни за родния киноман заглавия се допълва още от „Доктор Сън“, „Жокера“, „Не си играй с огъня“, „Терминатор: Мрачна съдба“ и „Обратно броене“.

Снимка: Instagram / VOGUEZINE

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !