Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Молебен за секс във Фермата

отпечатай новината

13.11.2019 10:19 | Видян 1553 пъти

Молебен за секс във Фермата

Сексуалната суша във „Фермата“ предизвика хормонална буря. Оставени без любов и ласки, жените в шоуто отчаяно се молят на глас някой да задоволи първичните им нужди.

Най-тъжно кънтят воплите на маникюристката Силвия. Блондинката призна, че не е била с мъж от година и половина, и че се опитва да навакса като постоянно се натиска с треньора Сами Хосни. Двамата обаче още не са правили секс, макар тя да твърди, че вече много й се ще.

"Вие ядете ордьоври, но въобще не стигате до основното ястие!", коментира съчувствено кризисната ситуация Елизабет, най-добрата приятелка на Силвия в  предаването.

Самата Бети също едва понася сексуалния пост. „Повече от две седмици на сухо трудно изкарвам“, призна тя.

Раздразнена от липсата на плътски удоволствия, брюнетката направи неприлично предложение на Сами, докато двете със Силвия ронеха грозде за вино.

„Чудехме се, след като намачкаме гроздето, дали искаш да ни изсмучеш пръстите на краката“, палаво подкачи мускулестия сърфист тя.

Сами обаче пожела да изсмуче само Силвия, към която храни специални чувства.

"В теб има толкова секс, Сисе, а Бети ми е само приятелка", заяви той, оставяйки маникюристката да копнее за още една нощ в сеното с него.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !