Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кейт заложи на бизнес стил за благотворително събитие

отпечатай новината

13.11.2019 15:29 | Видян 1019 пъти

Кейт заложи на бизнес стил за благотворително събитие

Херцогинята на Кембридж се появи в карирано сако и едноцветен панталон във виненочервено на събитие в Лондон.

37-годишната Кейт замени впечатляващите си рокли с необичайната визия по време на посещението си в Troubadour White City Theatre, предава Dir.bg.

Блейзърът е на стойност 620 паунда и брандът Smythe е в списъка на нейния свекът принц Чарлз. Тя обаче не го облича за първи път. През октомври миналата година тя отново бе избрала същото сако. Според наблюдателите панталоните за 345 паунда на марката Joseph са ново попълнение в гардероба на херцогинята.

Кейт носеше и бяла тениска и черен колан, съчетан с обувките ѝ с висок дебел ток. Принц Уилям бе в една от любимите си комбинации от тъмносин панталон и сако, риза в по-светъл оттенък, вратовръзка и кафяви велурени обувки.

През последните дни графикът на семейството е доста натоварен. Преди дни бе и Денят за възпоминание на жертвите от Първата световна война. На едно от събитията Кейт бе на един балкон с кралица Елизабет II и херцогинята на Корнуол - Камила, докато Меган бе на друг балкон. Причината за това бе, че пространството е твърде малко за повече от три дами.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !