Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ози възкръсна!

отпечатай новината

14.11.2019 12:59 | Видян 754 пъти

Ози възкръсна!

Ози възкръсна! На пук на цялата жълта лавина, която се изля върху легендата след множеството му здравословни проблеми в началото на годината. Едва ли не го бяха погребали. С ехидната си усмивчица им се изсмя от високо и им увеличи до дупка звука на новото си парче Under the Graveyard (“Под гробището“), което излезе през последната седмица. Веднага след това потвърди официално новия си албум, а следващият му ход беше публикува новите дати от отложеното му турне.

Принцът на мрака ни надигна само мъничко завесата с новото си парче, за да може да вкусим какво ни е подготвил с новата тава Ordinary Man, която е първата нова музика от него от близо 10 години (Scream, една от най-добрите му продукции според скромните ми уши, излезе през 2010 г.). Under the Graveyard не само е свежа глътка въздух с аромат на класическия Ози, но и ми се струва, че е послание към всички, които се упражниха над здравословното му състояние, и същевременно изповед през какво е преминал в последно време.

Припомняме, че Озбърн първо изкара една пневмония, която се усложни и му се наложи да прекара доста време в болница, след това нелепо падане в дома му го върна в хосписа за дълго и последваха множество операции на гръбнака и врата. Явно обаче е оставил всичко това зад гърба си, защото стана ясно, че си е стиснал ръцете с лейбъла Epic Record и Ordinary Man ще излезе в началото на идната година. „Това вероятно е най-важният албум, които съм правил от много време, може би от No More Tears насам. Този албум е дар свише, доказателство за мен, че никога не трябва да се отказвам“, заяви легендата на Black Sabbath.

По рано през годината Ози се появи като гост в парчето Take What You Want на Post Malone и това доведе до амбицията му да запише цял нов албум. „Всичко започна когато Кели (дъщеря му) дойде и ми каза „Искаш ли да работиш по една песен на Post Malone?” Първата ми реакция беше „Кои по дяволите са Post Malone?!“ отидох в дома на Андрю (Уат, китарист) и той ми каза, че ще направим парчето много бързо. След като го завършихме, той каза „Не ти ли се иска да започнеш нов албум?“... Дъф (Макгеън, китарист) и Чад (Смит, барабанист) идваха и правихме джем сешъни по цял ден, а вечер сядах и работих по песните. И преди съм казвал на Шарън (жена му), че трябва да направя албум, но дълбоко в мен си мислех: „Нямам шибаните сили за това“. Но Андрю ме побутна. Надявам се хората да го слушат и харесат, защото сложих цялата си душа в този албум“, обяснява Ози.

Всички фенове на метъл величието вече тръпнат в очакване да го видят на живо, особено с новата продукция и той не закъсня да ги зарадва. След като през пролетта и началото на лятото ще обиколи САЩ, Озбърн потвърди, че ще обяви нови дати за отмененото си турне No More Tours II в Европа и го направи.

Той ще кацне на Стария континент на 23 октомври 2020 г. и ще стартира обиколката си от Нюкасъл, последван от 5 дати във Великобритания и една в Ирландия, след което ще се премести в Германия, Чехия, Австрия и други – общо 9 страни, за да завърши на 7 декември в Хелзинки. „не съм се пенсионирал, имам още концерти, които да направя“, закани се 70-годишния идол. Специални гости на турнето в Европа ще са Judas Priest, които ще дойдат и в България на 19 юли за Midalidare Rock. Но за сега сами!

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !