Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Уроци по пеене за Кейт Мидълтън

отпечатай новината

20.11.2019 17:39 | Видян 2646 пъти

Уроци по пеене за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън тръгна на уроци по пеене. Преди да се зачудите защо ѝ са на херцогинята подобни класове и къде ще се изявява, бързаме да уточним, че става дума за съвместни занимания с малкия ѝ син Луи.

След като принц Джордж тръгна на балет, а принцеса Шарлот вече е ученичка и също танцува, е време Кейт да обърне по-голямо внимание на най-малкото си детенце. Затова тя е избрала да ходи с него на пеене и танци за деца и родители.

Папараци неведнъж са улавяли как малкият Луи прави опити да се поклаща под звуците на ритмична музика. Ето защо Кейт и Уилям решили, че той ще се чувства отлично сред деца на неговата възраст, където да развие музикалните и танцувалните си заложби.

Източник, близък до списание „People“, коментира, че всички от групата се надяват, че усмихнатата Кейт ще свикне бързо с другите майки и заниманията на „Monkey Music“.

Междувременно Хари и Меган Маркъл също водят 6-месечния си син на детска занималня. Тя се намира близо до имението Фрогмор Хаус в Уиндзор.

Въпреки че са доста различни една от друга, и двете херцогини са на мнение, че искат да прекарват по-голяма част от свободното си време с децата. Те ползват бавачки, които се грижат за децата им всеки ден, но правят всичко възможно, за да може те да усетят и майчините им ласки.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !