Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Мария: Януари ще бъде голямо избухване

отпечатай новината

21.11.2019 17:17 | Видян 1268 пъти

 Мария: Януари ще бъде голямо избухване

Поп-фолк дивата Мария ще има двоен повод за вдигане на наздравици в началото на 2020 година. Чаровното миньонче има рожден ден на 13-и януари, а освен това през този месец ще отбележи 20 години в редиците на музикална компания „Пайнер“.

Това я мотивира да започне да се готви за голямо парти.

"Аз пея от много повече години. Реално започнах от предаването “Като лъвовете”, но старта ми в “Пайнер” беше преди 20 години. Тогава бях на 18, така че сетете се на колко ще стана през януари. Доскоро се чудих какво мога да направя, защото аз съм правила всичко и съм измислила нещо, което е много интересно. Мисля, че ще бъде много хубаво и на този етап от моя живот това би ме направило много щастлива. Избрала съм си подходящите хора и подходящото място.

"Искам да е някаква страшна лудница, да е някакъв страхотен купон. Искам да си изпея най-хубавите парчета, да ми дойдат най-готините колеги, приятели и т. н. Януари ще бъде голямото избухване”, сподели плановете си пред Нова тв тя.

Мария припомни, че се е явила на кастинг с абитуриентската си рокля.

„Сестра ми и нейна приятелка ми бяха балет, наехме рокли от операта в Стара Загора, защото изпълнявах две песни на Глория - “Откраднат миг” и “Циганско сърце”. С тези две песни спечелих първия си договор.“, допълни още певицата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !