Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Хекимян и Венелин Петков пиянстват заедно

отпечатай новината

28.11.2019 16:27 | Видян 2277 пъти

Хекимян и Венелин Петков пиянстват заедно

Топ имената на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков се показаха в необичайна за тях светлина.

Най-известните водещи и репортери на телевизията щурмуваха нощна София и изпиха десетки литри твърд алкохол по повод рождения ден на новинарския блок на медията.

По случай "19 години БТВ Новините" в столично заведение се събраха Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, Николета Маданска, Гена Трайкова, шефът на новините - Венелин Петков и десетки други журналисти, оператори и монтажисти. От мащабния купон отсъстваха само Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които в същото време са били дежурни в студиото и след късната емисия били крайно изтощени, за да се присъединят към запоя.

От пиянските снимки на ТВ звездите се вижда, че градусите на партито са се вдигнали до краен предел и преносно, и буквално. Облеченият в светла риза Венелин Петков позира покрай пищната торта-изненада потен, а Цветанка Ризова в края на купона е само по оскъден потник.

На ежегодния купон на телевизията обаче нито една от звездите не е дошла с половинката си. Изключение били само тези, които имат връзки с колеги, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !