Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Новата дискотека "клуб 66" отваря врати

отпечатай новината

14.04.2009 17:45 | Видян 15635 пъти | Гласували 4

Новата дискотека

Най-новата и най-модерна дискотека по нашето Черноморие ще направи своята предпремиера в Стария Несебър на 16 април 2009 г. в навечерието на Великденските празници.
Казва се „Клуб 66” и се намира на втория етаж в сградата на Морска гара, на самото пристанище в хилядолетния град.

Собствениците на дискотеката са единодушни, че на този празник е добре да отвори врати едно ново заведение, около месец преди официалното му откриване. По този начин ще може да се изпипа всеки детайл  по отношение на интериор и обслужване, за да няма недоволни клиенти в началото на летния сезон.
Почитателите на денс музиката ще могат да се наслаждават на микс от стилове – ретро, диско, латино, R&B, BG и др.

Интериорът в клуба е модерен и стилен. Решен е в черно с лека и ненатрапчива намеса на червения цвят. Основнят акцент е квадратния бар в средата с уникална куха пирамида, обърната с върха надолу и висящите с нея над 300 кристални топки.

Най-голяма наслада за окото обаче доставят отблясъците на повече от 10 000 камъка Swarovski  със специален холограмен ефект. Заведението разполага с ВИП-зона с мека мебел и визуални ефекти по стените, задоволяващи и най-претенциозните клиенти.

Осветлението в клуба е решено изцяло с диоди, които достигат внушителната цифра от близо 1 км. дължина. Френските прозорци и бар-терасата на „Клуб 66” разкриват уникална гледка към морето, Стария Несебър и Амфитеатъра.

Финалистката от Евровизия LADY B в продължение на два дни ще подгрява зажаднялите за купон и дискотечна музика диско-маниаци. Певицата ще даде всичко от себе си и ще покаже, че не само R&B и соул музиката са в стила й.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !