Млада двойка съжителства с духове от...

Хитовият британски ситком на BBC One „Призраци“...

Българка изрисува роклята на Мария от...

"Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с...

Късметлия спечели 80 000 лева от играта Еврошанс

отпечатай новината

15.01.2020 18:00 | Видян 957 пъти

Късметлия спечели 80 000 лева от играта Еврошанс

Късметът се разпространява светкавично и винаги намира правилния адрес – в това се увери поредният щастливец, който получи чек с впечатляващата сума от 80 000 лева в играта „Еврошанс“. Страхотната новина идва само 5 дни след спечелването на сумата от 200 000 лева  отново от „Еврошанс“.

Най-новото попълнение сред редиците на късметлиите е 59-годишният Асен Терзиев. Той е от с. Мъдрец, но печалбата му се пада в с. Нови пазар.

В деня на голямото събитие той отишъл със съпругата си до близките минерални бани. Пътят им на връщане минавал покрай няколко пункта на „Евробет“, но съдбата насочила Асен точно в пункта в с. Нови пазар. Той пуснал талона си с 3 предвиждания само за едно теглене в „Еврошанс“ и оставил избора на числата на системата, като отбелязал поле „Случаен избор“. Не изчакал изтеглянето на числата, а си тръгнал веднага.

Едва след като със съпругата му се прибрали у дома, Асен решил да провери онлайн на eurobet.bg  дали има печалба. За негова изненада тя била повече от страхотна – 80 000 лева.

„Останах изумен, въобще не го очаквах. Показах на съпругата ми, а тя не ми повярва и започна да брои нулите една по една и то няколко пъти. Още сме в еуфория, много се радваме.“ – споделя Асен за незабравимата емоция.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !