Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Коцето иска Гешев да пази и вилите

отпечатай новината

04.02.2020 15:48 | Видян 1601 пъти

Коцето иска Гешев да пази и вилите

Коцето поиска главния прокурор Иван Гешев да пази вилите, научи HotArena. Певецът призова за контрол на вилните зони, където живее и самият той.

„Адмирирам войната, която г-н Гешев обяви на битовата престъпност. Искам да помоля главния прокурор да затегне контрола и във вилните зони на София, защото там апашите

прескачат като скакалци в домовете. Нека бандитите да не ги пускат толкова бързо и да усетят дървото, за да им бъде обеца на ухото и да се замислят другия път дали ще крадат”, коментира музиканта, пише „България днес”.

Самият изпълнител е станал неведнъж жертва на нагли обирджии.

„Искам да посъветвам хората да не държат ценни вещи вкъщи. Има сейфове и други варианти, които са много по-безопасни. Аз така реших моя проблем.

Дано тази война с битовата престъпност бъде доведена до успешен край, за да си отдъхнат хората”, споделя още пред вестника изпълнителят на „Черна роза” и „Виждам те”.

Валери Симеонов също се оплака от нагли апаши. Те обрали бащиния му дом в село Бутан и задигнали виното от избора на заместник – председателя на парламента.

„Това са грозни факти от нашата действителност. За съжаление ние не можем да ги игнорираме по някакъв начин, да премахнем такива случаи на криминално проявени индивиди.
В случая мястото на такива индивиди е в затвора, а не на свобода и ту трябва да се извърши един преглед”, казва още лидерът на НФСБ.

Симеонов подчерта, че за разлика от повечето българи той е имал късмет, тъй като е монтирал охранителни камери в дома си. Патриотите пък вече започнаха агитация за въвеждането на доброволни отряди от граждани, които да ловят бандити и подозрителни лица из селата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !