Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Daddy G от Massive Attack идва у нас за безплатно парти

отпечатай новината

22.04.2009 13:15 | Видян 2390 пъти | Гласували 1

Daddy G от Massive Attack идва у нас за безплатно парти

По случай дългоочакваната поява на списание Vice в България на 29 април ще има специално Launch Party, което ще бъде в 4 км. Парти Център, а входът е свободен.

Партито ще събере звезди, които нямат нужда от някакво специално представяне. Достатъчни са само имената на Daddy G от Massive Attack, Krafty Kuts и Луи Остин. Партито на Vice определено ще бъде едно от музикалните събития на 2009-та.

От началото на май стартира първият брой на списанието. Всеки месец то ще се разпространява безплатно в големите градове на 200 локации. През лятото Vice ще бъде на морето, а през зимата ще "кара сноуборд" на Банско или Боровец.

Първият брой на Vice е събрал някои от най-добрите материали на международните си издания, както и оригинални български репортажи. Във Vice ще можеш да прочетеш статии, засягащи проблеми на различни континенти - от замърсяването на въздуха в Монреал или София, до тормоза, упражняван върху конете във Филипините, където се организират публични боеве.

От интервю със скандалния автор на Гомор, разкриващ тайните на Италианската Мафията - Роберто Савиано, до друго интервю, но този път с истински японски канибал.

В броят са включени едни от най-добрите фотографии на артистите, с които работи медиата. Vice се срещна и с интересни типажи в София, с които поговори за това как живеят и имат ли нужда от алтернативна градска среда.

В първия брой на култовото издание можеш да прочетеш още за: нелегалните операции в Китай, разговори с легендата Малкълм Макларън и култовия Юрген Телър, ревюта на нови музикални албуми, както ще се срещнеш и с Борис, който е представител на скейт културата.

Vice съществува от 16 години и се издава в 16 страни по света. Vice България е списание в обем между 80 и 140 страници, отпечатани на луксозна хартия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !