Шеф Ангелов организира троен годеж за...

Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на...

62-годишен таксиметров шофьор търси...

62-годишен таксиметров шофьор търси жена. Да не се казва...

Котките изядоха шест Златни малинки

отпечатай новината

18.03.2020 13:16 | Видян 1132 пъти

Котките изядоха шест Златни малинки

„Котките“ – филмовият мюзикъл, вдъхновен от едноименната театрална продукция на Андрю Лойд Уебър, триумфира на тазгодишните антинагради Златните малинки. Отличията бяха раздадени онлайн в понеделник вечерта, като за първа година не се проведоха в деня преди връчването на наградите „Оскар“.

В причина за променения график се превърна желанието на Златните малинки да проведат своя първа церемония на живо – цел, която не бе осъществена заради опасността от зараза с новия коронавирус. Въпреки че до последно екипът зад антинаградите планираше да ги раздаде на официално събитие с малцина отбрани гости, които си носят от вкъщи дезинфектант за ръце, мерките, свързани с пандемията сложиха край на организацията.

„През отминалия уикенд Малинките бяхме измислили много хумористично шоу, пълно с въвеждащи пародии, скечове, „звезди“, връчващи наградите и впоследствие да зарадваме хората от целия свят с излъчването на церемонията.

Но заради непредвидими обстоятелства – иначе познати като коронавирус, се налага вместо това да предоставим едно по-интимно видео, подходящо за гледане от публиката, която в момента е в изолация", гласи част от коментара на организаторите на наградите по повод отменянето на събитието им. Традиционно, те публикуваха видео с всички победители, а главният герой – малинката, носи предпазна маска в 7-минутния клип.

„Котките“ на Том Хупър е категоричният „победител“. Лентата, в която в смесица между мъркащи животни и хора се превърнаха звезди от ранга на Джуди Денч, Иън Маккелън, Идрис Елба и др., взе шест от антинаградите. Сред тях са тези за най-лош филм на 2019 г., най-лоши актьор и актриса в поддържащи роли в лицето на Джеймс Кордън и Ребел Уилсън, най-лоши режисьор и сценарий, както и за най-лоша двойка на екрана (която и да е комбинация от котки). Среброто на Златните малинки отива при снимания и в България „Рамбо: Последна кръв“. Филмът грабна „призовете“ за най-лош римейк или продължение и най-пренебрежителния филм към човешкия живот и публичната собственост. Най-лош актьор се оказа Джон Траволта, най-лоша актриса – Хилари Дъф.

В единствената положителна категория – тази, която отличава добрите постижения на бивши носители на Златна малинка, бяха номинирани Уил Смит („Аладин“), Дженифър Лопес („Да свалиш Уолстрийт“), Адам Сандлър („Нешлифовани камъни“), Киану Рийвс („Джон Уик 3“ и „Играта на играчките 4“) и Еди Мърфи („Долемайт е моето име“), който в крайна сметка може да се поздрави с наградата.

Подобно на оскарите, антиотличията също включиха в онлайн церемонията си и секция „В памет“. „Горди сме да отбележим, че нито един носител на Златна малинка не умря през 2019 г. ...

"Само казваме. Спечелете Малинка, живейте по-дълго!", гласеше текста във въпросната секция.


   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !