Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Анджелина Джоли дарява 1 милион долара на деца в нужда

отпечатай новината

26.03.2020 12:45 | Видян 1323 пъти

Анджелина Джоли дарява 1 милион долара на деца в нужда

Анджелина Джоли се присъединява към звездите с големи дарения по време на пандемията от коронавирус. Актрисата ще отдели 1 милион долара, които ще отидат към организацията „No Kid Hungry“, която се бори с детския глад по света.

Джоли заяви, че много от децата разчитат на училищните столове, за да се изхранват, но в момента нямат тази възможност заради пандемията от коронавирус. Десетки училища са затворени и уроците се преподават онлайн. „Много деца се изхранват, благодарение на училището си и това включва почти 22 милиона само в Америка“, казва тя в официално съобщение.

Бившата съпруга на Брад Пит допълва, че организацията „No Kid Hungry“ ще се опита да достигне до всяко дете в нужда, за да му осигури нужната храна за всеки ден. Основателят на фондацията заяви, че няма да позволи нищо да застане между едно дете и неговия здравословен начин на хранене.

Джоли не е единствената, която дарява по време на пандемията от коронавирус. Баскетболистът Стив Къри и съпругата му осигуриха хранения на деца, които в момента не могат да ходят на училище и нямат възможност да се издържат.

Риана дари 5 млн. долара за борба с COVID-19, Арнолд Шварценегер отдели 1 млн., за да помогне на хората на първа линия, справящи се с вируса. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Роджър Федерер, Нина Добрев, Бритни Спиърс и много други също се включиха с различни суми.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !