На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Върнаха кучето на Камелия

отпечатай новината

23.04.2009 13:15 | Видян 16384 пъти | Гласували 1

Върнаха кучето на Камелия

Новоизлюпената водеща на телевизионното шоу „Голямата уста”, съпътстващо „Vip Brother”, Камелия отново може да се радва на малкото си черно кученце порода пумерански шпиц, което изгуби на Велики четвъртък. Любимката на Камелия и Цветин малката Шанел най-вероятно се е заблудила по време на игра на двора, в района на квартал Банишора и е хукнала по съседни улици. След многобройните призиви от екрана на телевизия “Планета”, “Нова телевизия” и няколко интернет сайта Шанел се върна при своята стопанка, след като беше в неизвестност повече от седмица.

Оказало се, че кученцето е било намерено от момиче, което се грижило за нея през цялото време, без да знае, че това е любимецът на фолк певицата Камелия. Щом разбрала кои са собствениците на шпица, столичанката върнала кученцето на собственичката й.

Разбира се Камелия лрайно щастлива от факта, че отново вижда Шанел, благодарила щедро на момичето за положените грижи. Не е ясно обаче за каква сума става въпрос.

Камелия е много привързана към своите домашни приятели. В дома си с Цветин се грижат за още едно кученце от същата порода, но кафяво на цвят, с име Елинор. Преди година певицата загуби друг свой дългогодишен спътник в живота - ротвайлерът Лео и всички станахме свидетели на тъгата, която я завладя тогава. /БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !