Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски

отпечатай новината

28.03.2020 09:27 | Видян 1818 пъти

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски

Плеймейтка пощуря и възпя коронавируса, а след това се и врече на генерал Мутафчийски. Гергана Стаменова реди рими за вируса и превърна ръководителя на Националния щаб за борба с коронавируса в герой на новата си песен.

Стаменова, която след плеймейт състезанията се преориентира към рапа и пропя, не пропусна да създаде и песен за заразата. „С екипа ми започнахме работата си по парчето точно преди да гръмне истерията с коронавируса.

И както се сещате, всичко около нас ни заливаше с коронавирус, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни по телевизионните екрани, които ежедневно ни предупреждават и информират. Нямаше как от новото ми парче да стане друго, освен това. Предполагам, и вие сте зомбирани от темата като мен“, споделя още Гери.

Тя не пропуска да признае, че един от хората, които са я вдъхновили за видеото към песента, бил именно генерал Мутафчийски, пише "България днес".

„Аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и който ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за нас в момента. Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна“, казва атрактивната рапърка и призовава феновете си да си останат у дома и да се държат отговорно.

Клипът е анимиран, а още в началото се предупреждава, че всяка прилика с истински лица и събития е случайна. При все това видеото е атрактивно и определено привлича вниманието.

Още повече, че в него ген. Мутафчийски шофира военен джип с надпис върху него Anti Covid-19 и вози към спасението певицата на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който сгради са изпотрошени като след бомбардировка, навсякъде цари хаос и горят пожари.

А що се отнася до текста на песента, той е доста провокативен, като на всяко рап парче:

„Всички маски изкупих ги вече,
от зарази стоя надалече,
но ти си такава и слагам
ооо — карантина.
Като луда ръцете си мия,
коронавирусът ти си самият,
ти ги тръшна жените фатално,
ооо — ще им мине“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !