Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Личният треньор на Дженифър Анистън разкрива любимите й упражнения

отпечатай новината

02.04.2020 13:19 | Видян 1262 пъти

Личният треньор на Дженифър Анистън разкрива любимите й упражнения

На 51-годишна възраст Дженифър Анистън има фигура за завиждане. Тя винаги обира овациите по червените килими в мини рокли и прилепнали материи с изваяното си тяло.

И ако актрисата обикновено оскъдно споделя какво й коства винаги да е във форма, то личният й треньор Леон Азубуйк издава тайните й. Неотдавна таблоидите спрягаха Анистън с него, твърдейки, че малко след раздялата си с Джъстин Теру актрисата е започнала отношения с Леон. Двамата обаче споделят, че си свързва добро приятелство, предава Еva.bg.

Ето как спортува Дженифър Анистън:

Задължителна загрявка

Загрявката е много важна част от всяка тренировка. Актрисата винаги загрява около 15 минути с разтягащи упражнения. После за кратко Анистън прави малко йога, с помощта на масажен ролер за тяло. След това Дженифър скача: започва с високи скоци, преминава към подскок с разтваряне на ръцете и краката (т.нар. „Джъмпинг Джак“) за известно време, а после скача на въже.

Натоварване на горната част на тялото

След като краката са перфектно раздвижени, Анистън преминава към натоварване в горната част на тялото. Актрисата обожава бокса, а нейният треньор е категоричен, че боксът е едно от най-ефективните физически занимания за поддържането на стегнати ръце и красив гръб.

„Освен това боксът е тренировка и на ума. В него трябва да мислиш, мозъкът се напряга“, споделя Леон. Затова Джен често прибягва към бокса, а ако си дава почивка от него, вдига гири и или прави планк (полезно упражнение, с което можете да постигнете и стегнат корем).

Упражнения за укрепване на мускулите

Фитнес гуруто на Дженифър Анистън твърди, че не трябва да забравяме напрягането на мускулите, за да се радваме на перфектна фигура- В различни дни от седмицата треньорът на Дженифър обръща внимание на определена мускулна група, върху която да се съсредоточи. Всяка тренировка завършва с упражнения за мускули, които освен че орелефяват фигурата, помагат и за правилната стойка. Затова, ако искате да се фокусирате върху коремните мускули например, правете упражнения, напрягащи тази зона. Важно е да внимавате да не се пренатоварите и да редувате упражненията и зоните, върху които работите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !