Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef

отпечатай новината

08.04.2020 13:34 | Видян 1621 пъти

Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef

Лек ужас налегна участниците в MasterChef, а нивото на стрес в кулинарното риалити се покачи зловещо. Кандидатите за славата и за приза от 100 000 лева загубиха ума и дума, ошашкани от продуктите в кухнята - всички до един черни.

Освен с обичайно тъмните дроб, патладжан, къпини, шоколад, соев сос, маслини, хайвер и трюфел, те трябваше да се борят с черно сирене, черна киноа и черен чесън.

„Изтръпнах от ужас!“, проплака специалистката по човешки ресурси Елени.

„Направо ми причерня от тези продукти“, хвана се за главата мениджърът Мартин.

„Забравете страховете си, гответе с желание!“, скастри паникьосаните участници шеф Андре Токев, но само трима от тях успяха да се стегнат.

Домакинята от Русе Виолина разтопи сърцето на журито със свински дроб с киноа, черен хайвер с лавандула и мус от патладжан. Студентът Димитър представи черен еклер, пълен с пастет от свински дроб, който гарнира с майонеза от черен чесън и туршия от къпини. А сервитьорът и вокалист на метъл група Добромир се представи достойно с пълнен патладжан.

Останалите участници трябваше да сменят белите престилки с черни и да отидат на елиминация, която накрая сполетя Кристина Казакова, по-известна със световната си титла „Мис Дупе“.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !