Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Анатомията на Грей показва коронавируса на малкия екран

отпечатай новината

10.04.2020 17:41 | Видян 968 пъти

Анатомията на Грей показва коронавируса на малкия екран

Историите от неизлъчените епизоди от настоящия сезон ще намерят място в премиерната серия наесен

„Анатомията на Грей“ показва коронавируса на малкия екран
Как биха се справили лекарите от „Грей Слоун Мемориал“ със световната пандемия от коронавируса? Това е един от въпросите, които се върти в главата на продуцентката Криста Верноф.

Тя разпусна екипа на „Анатомията на Грей“ още в края на месец март, а като причина за това посочва фактът, че сериалът е бил толкова дълго време на екран, че по-голямата част от екипа е във високорисковата категория от над 60-70-годишна възраст.

Внедряването на COVID-19 в сюжета все още не е сигурно, като до окончателно решение Верноф и сценаристите на медицинската драма ще достигнат през май, когато ще започнат да работят по новия сезон.

Какви истории можем да разкажем? Ще намалим ли, например, броя на хора в дадена стая? Ако сме искали да направим сцена за 60 човека в театър, ще я загърбим ли? За тези неща си мисля сега, защото и не мисля, че всичко това ще е приключило, когато подновим снимки през юли обясни Верноф пред The Hollywood Reporter.

4 епизода от настоящия не бяха монтирани и излъчени заради пандемията. Историите от тях обаче ще намерят място в премиерната серия наесен. Сред големите въпроси е как Амелия кръщава бебето си. А продуцентката издава само, че няма да е Дерек (покойният брат на героинята – б.а.).

Относно оттеглянето на Джъстин Чеймбърс от „Анатомията на Грей“, Верноф избягва да даде конкретна причина за това. Тя отбелязва, че е горда от начина, по който сценарният екип е завършил историята на доктор Алекс Карев. На въпроса защо Чеймбърс е излязал от продукцията тихо и внезапно, Верноф отговаря: „Отказвам коментар.“ По-късно, когато репортерката пита дали сбогуването му с „Анатомията на Грей“ е довело до логистични проблеми със заснемането, тя отново отбелязва: „Не искам да говоря за това.“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !