Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Принц Хари се отказа от кралската си фамилия

отпечатай новината

14.04.2020 16:46 | Видян 2305 пъти

Принц Хари се отказа от кралската си фамилия

След като принц Хари и Меган Маркъл получиха финансова независимост с разрешение на Елизабет Втора, те веднага трябваше да започнат да мислят за ново име, под което да продължат да заработват парите си. Те вече не могат да използват титлата „кралски“, понеже се отказаха от кралските си задължения и те спряха да използват Sussex Royal за комерсиални цели.

Съпрузите обявиха, че своята благотворителна дейност те ще водят под името „Archewell“. Принц Хари и Меган Маркъл са се вдъхновили от името на своя син – Арчи, който съвсем скоро ще навърши една година. Освен това в превод „arche“ означава „източник на действие“.

Според британския таблоид „The Sun“ Хари престава да използва своята кралска фамилия Маунтбатън Уиндзор. Той също така се отказва от титлата Уелски, която е използвал в училище и в армията.

Вместо това, при оформлението на официалните документи 35-годишният Хари се подписва като Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс. Именно такова име той е указал по време на регистрацията на новата си туристическа фирма Travalyst.

Впрочем много негови фенове и журналисти не свързвали смяната на името с желанието на херцога още повече да се отдалечи от семейството си.Напротив, говори се, че дори Меган е помолила за прожка Кейт, а лятото двамата херцози на Съсекс заедно със сина им се очаква да посетят кралица Елизабет във Великобритания, за да отпразнуват заедно първия рожден ден на малкия Арчи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !