Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Яна Маринова учи Цитиридис да танцува танго

отпечатай новината

30.04.2020 09:09 | Видян 1045 пъти

Яна Маринова учи Цитиридис да танцува танго

Красивата актриса Яна Маринова показа на тв водещия Николаос Цитиридис как се танцува танго с пръчка, която се поддържа между гърдите на двамата партньори, за да спазват дистанция и в същото време да се стремят страстно един към друг.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" по бТВ тя обясни, че по същия начин преди представление кара да влезе в ритъма на тангото колегата си Свежен Младенов, с когото са двойка в спектакъла „Любовни писма“. Преди извънредното положение той се играеше веднъж месечно в Сити Марк Арт Център и пътуваше активно из цялата страна. Първото, което ще направи след като карантината приключи, е наистина да научи Николаос Цитиридис да танцува, обеща Яна.

Актрисата не скри, че и в тази ситуация продължава да работи: „Търся нови текстове и роли, които ме провокират и имам какво да кажа“. Спектакълът на режисьора Георги Михалков „Любовни писма“ преди дни беше показан онлайн.

„Онлайн представление досега не ми се беше случвало и се оказа, че е адски трудно – има камера, но няма дубли. В театъра публиката те води, ти я усещаш, вдъхваш я, чувстваш я и тя те запалва. Когато обаче я няма, а има камера без възможност за дубли е вледеняващо“, обясни Яна Маринова

С времето онлайн постановките ще станат нещо нормално, ако са добри, разбира се, предположи актрисата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !