Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за фенове

отпечатай новината

04.05.2020 15:16 | Видян 1499 пъти

Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за фенове

Певците Тита и Боро Първи влязоха заедно със своите фенове в специален лайв снощи, в който подписваха лично картички, опаковаха и подготвяха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.

Интересът към моделите от лимитираната серия маратонки на Тита и Боро Първи буквално за минути срина сайта runners.bg, когато на 1 май стартираха поръчките, защото хиляди фенове влязоха в него точно в 18.00 ч. наведнъж.

Въпреки сериозната подготовка и предприетите мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки Antilopa и Мойски, които са създадени по тяхна концепция.

Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и артистите Тита и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и с достъпна цена.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !