Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Халваджиян отсвири Гала

отпечатай новината

30.06.2020 17:29 | Видян 2694 пъти

Халваджиян отсвири Гала

Продуцентът Магърдич Халваджиян, който го раздава праведен и отговорен се оказва всъщност, че не намира желание да бъде коректен съсед. Вече няколко години той отказва да заплати необходимите такси за общи нужди и части в баровския комплекс, където живее, пише HotNews.

Сумата обаче вече сериозно е набъбнала и скоро ще надмине 10 000 лева, издават възмутени комшии. Именно заради дълговете им, неотдавна Гала не била допусната до дома на приятелите си. Тв водещата отишла на гости на стилиската и дългокосия чешит, но охраната на комплекса отказала да я допусне.

Достъпът на външни лица при семейство Халваджиян бил умишлено забранен с це да ги накара да си оправят борчовете. Сконфузната ситуация се превърнала в истински цирк, разказват присъствали на разправията. Маги и съпругата му Кремена обаче упорито отказват да си погасят задълженията. Заради това са се превърнали в особено недолюбвани в комплекса от затворен тип "Маунтин вилидж", намиращ се в близост до езерото Панчарево.

В съседство на тяхната къща, живеят и други родни знаменитости. Сред тях са бизнесдамата Мая Илиева и водещият Димитър Рачков. Софийският дом на Маги е огромен. Има два просторни хола, пет стаи с три бани като до всяко тоалетно помещение има и джакузи и телевизор.

Целия имот се разпростира на 600 кв. метра и е обзаведен в руски стил. Там може да се насладите на райска градина с беседка и басейн. А за любителите на риболова има и частно езеро.

Маги Халваджиян, който се води един от най-заможните продуценти, може да се похвали с имот и на Малдивите, но въпреки това явно му се свидят пари за такси, коментират в средите.

Източник: Марица

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !