Като гледам цените на гаражите в...

Като гледам цените на гаражите в София, надали някой...

Миро Ленин, Настимир и кои други...

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща...

13 години Метрополис. Партито продължава!

отпечатай новината

11.05.2009 12:15 | Видян 2498 пъти

13 години Метрополис. Партито продължава!

13 години сбъднати мечти, 93-то парти с международно ди джей участие, над 100 световно признати майстори зад пулта и единствените, които са  доставили на родна земя величия като Carl Cox, John Digweed, Richie Hawtin, SvenVath, Dubfire и Orbital!  Повече от 300 000 доволни посетители, първите улични паради и най-големите партита на плажа, собствено радио шоу, 3 корици за списания и към това прибавяме 5 номинации на тазгодишните награди SEEME  – става дума естествено за пионерите на родната парти култура Метрополис.

На 16 май най-елитното електронно движение у нас ще отпразнува  в София тринадесетия си рожден ден със световната суперзвезда-диджей Sasha.  Седмият в света(DJ MAG TOP100) Аlexander Coe през 2007 ожънa овациите на гилдията си с парчета като Mongoose, Park It In The Shade и Who Killed Sparky, a самият техно лорд Sven Vath го нарече изненадата на сезон 2008 в Ибиса (Най-добър прогресив ди джей на Ibisa DJ Awards).

Само броени дни Зимният дворец на Спорта ще бъде преобразен за пореден път в най-голямата дискотека на Балканите, а главни виновници за растящото  като лавина очакване за култова вечер са естествено Стивън, Ясен Петров, Смърф  и Иво Рачев.   Гордо носещи кръста си на основоположници  на това що се нарича електронна култура (имаща почва у нас от далечната  96-та) и отговорни към вярнатa си публика, Mетрополис са запретнали ръкави да сътворят поредната магия от звук, светлина и движение, за да ни пуснат в стрaната на чудесата Eлектроника.

Специално за рождения си ден организаторите са се постарали достойно за многобройните си ВИП гости, които следващата събота ще се радват на най-добрата позиция в залата. « През последните няколко години инвестираме доста усилия и средства,за да подобряваме и разширяваме ВИП зoната, която расте заедно с последователите и приятелите ни» - разкава ди джей Стивън. На 16 май над 100 квадратни метра празнично декорирани платформи с барове и мека мебел от двете страни на сцената ще бъдат свързани с мост зад диджея осигурявайки на специалните гости свобода на движение и пряк контакт с подиума на рождениците от Метрополис(MИП зона) и ди джейския пулт. „Повече информация за уникалните декори и компютьрни анимации ще ви дадем във вторник но още от днес ви обещаваме Уау ефект, когато разберете в какво ще превърнем Зимния Дворец на Спорта следващата събота.” - шегуват се организаторите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !