На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Анелия отново провокира феновете

отпечатай новината

12.05.2009 09:45 | Видян 21117 пъти | Гласували 5

Анелия отново провокира феновете

Навръх майските празници Анелия зарадва почитателите си с нов видеоклип към песента “Не ме принуждавай”. Новата песен, на която Анелия залага, е динамично парче, носещо много свежо лятно настроение с типични поп-фолк елементи. Авторската композиция и аранжиментът са дело на Даниел Ганев, а текстът е на Росен Димитров. След видеоклипа “Трети път”, Анелия отново провокира феновете с предизвикателна, но в същото време премерена визия.

В “Не ме принуждавай”, куп звездни личности партнират на Анелия, като сред тях са красавиците Катя Дунева и Маги Желязкова. Мъжкото присъствие е представено от “Мистър България 2006″ – Лъчезар Тодоров и от риалити звездата, Спас Стоянов.

Анелия вече е готова и с още една бърза и силно емоционална песен, която ще донесе много летни страсти на феновете. Певицата не спира да подбира и песни, които да включи в предстоящия си нов албум, шести поред в дискографията й. В новото CD на Анелия ще намери място и нов дует с Миро, който със сигурност ще се наложи като поредния хит на изпълнителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !