Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Андроиди възпитават човешки деца

отпечатай новината

18.08.2020 17:19 | Видян 963 пъти

Андроиди възпитават човешки деца

„Знаете ли приказката за трите прасенца? Един ден големият лош вълк дошъл и казал: „Прасенце, прасенце, пусни ме вътре. Иначе ще пухтя, ще пуфтя и ще издухам къщичката ти“. По ирония на съдбата цитатът е на Майка от новия обещаващ сериал на Ридли Скот „Отгледани от вълци“, която всъщност е злодеят в тази мрачна приказка.

В продукцията Майка не е традиционна титла на родител, а име на андроид, който отглежда човешки деца, след като глобална война води до унищожението на Земята. Ролята е поверена на Аманда Колин („Отдел Q: Конспирация на вярата“), а до нея като андроида Татко застава актьорът Абубакар Салим („Джеймстаун“).

Действието се развива на мистериозна новооткрита планета, на която двамата възпитават малчуганите. Докато, колонията е на път да бъде разкъсана от религиозни различия, андроидите ще разберат, че да контролираш вярванията на хората е трудна и опасна задача.

Сюжетът се завърта след като Майка и Татко изграждат ново селище и семейство с човешки ембриони на планетата Kepler-22b. Дванадесет години по-късно е останало само едно дете – Кампион, в чийто образ зрителите ще видят младата кино надежда Уинта МакГрат. Идилията на Майка е нарушена от пристигането на междузвезден кораб с оцелели хора, които тя приема като заплаха.

С участие във фентъзи поредицата се разписват още Травис Фимел („Викинги“), Матиас Варела („Наркос“), Феликс Джеймисън („Игра на тронове“), Яйво Уонг („Rogue One: История от Междузвездни войни“, „Господарка на злото 2“).

Майсторът на разказа Ридли Скот сяда на режисьорския стол за два от общо десетте епизода, в които ще се разгърне първи сезон. Сценарият пък е дело на Арън Гузиковски, отговорен за успеха на сериала „Червеният път“.

„Отгледани от вълци“ ще отбележи българска премиера на 4 септември, когато първите три серии ще се появят в стрийминг платформата HBO GO.

Видео ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !