34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Софи прави Лоренцо певец, но първо да завърши

отпечатай новината

19.08.2020 09:26 | Видян 1606 пъти

Софи прави Лоренцо певец, но първо да завърши

Името на Софи Маринова е емблематично за родния попфолк. Често е наричана Ромския славей, а песните й се слушат с десетилетия. Хората просто я обичат и където и да отиде я приемат радушно. На въпроса каква е тайната на успешната кариера и как един изпълнител може винаги да е желан и обичан от публиката, без значение колко години минават, Софи споделя пред „Телеграф“: „Може би се дължи на това, че аз никога не се промених.

Колкото и години да минаваха, каквито и успехи да имах си останах същата Софи Маринова, която беше и в самото начало, преди да се кача на голямата сцена. Хората ме обичат, защото винаги съм била искрена и естествена. Като цяло тайната на успеха е да бъдеш естествен и добър, да си си ти, а не да играеш роля, тогава хората го усещат и си те обичат“.

Освен от публиката, Софи може да определи себе си като една безкрайно обичана майка.

В момента двамата със сина й Лоренцо са на почивка в Гърция, където събират слънчеви лъчи и се радват на времето, прекарано заедно. „Тази почивка е подарък на Лоренцо и мен от една моя много близка приятелка - Соня. Вчера вечеряхме заедно с Сакис Кукус в неговото заведение, имахме нужда малко от такава почивка, защото напоследък програмата ми беше пренатоварена от участия и имах нужда от малко релакс и глътка въздух“.

Само преди няколко дни пък Лоренцо навърши пълнолетие, а самата изпълнителка реши да го зарадва не с какво да е, ами с чисто нов джип. Съвсем скоро младокът ще може да седне зад волана и да бръмчи из столичните улици, тъй като се очаква до няколко седмици да е взел и книжка. „Вече изкарахме и шофьорските курсове, живи и здрави след 2 седмици вече ще има и книжка. Радвам се, че зарадвах детето си и сбъднах едно от най-големите му желания. Тук е моментът също така да благодаря и на ММ Ауто за прекрасната изненада, че украсиха колата и напълниха багажника с 18 балона златни и черни, със скъпо марково шампанско, самата аз останах много изненадана от тяхната изненада“, разказва Софи и допълва: “Хубав празник си стана.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !