Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нина Добрев разпуска с любимия в Мексико

отпечатай новината

25.08.2020 12:44 | Видян 1757 пъти

Нина Добрев разпуска с любимия в Мексико

Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени сподели как е прекарала уикенда, като качи няколко снимки в своя профил в Instagram. От тях виждаме, че тя е била в Тулум, Мексико - едно страхотно кътче за релакс на много известни личности.

Звездата от дневниците на вампира показа, че харесва роклите с флорални мотиви, снимайки се с такава в двора на хотела. После, отивайки на плажа, тя не пропусна да сподели кадри с банските, които е избрала - в бяло и синьо.

Папараци са уловили актрисата и гаджето й Шон Уайт да се разхождат по плажа, прегръщайки се влюбено. Там Нина носи друг модел бански в две части, върху който е сложила къси шорти и широка ризка в същия цвят. Любимият й пък е само по къси панталони.

След играта на плажен волейбол, която Добрев и гаджето й са направили с приятели, двамата са се осамотили в луксозната си стая. Там актрисата се снима на леглото и разкри, че в следващите няколко дни смята да работи от нея.

Преди няколко дни Нина сподели в социалните мрежи, че настоява за справедливост по случая с чернокожата Бриона Тейлър, която бе убита от полицаи.

"Често чернокожите жени, убити от полицаи, биват забравяни. Нека потърсим справедливост за Бриона и семейството й. Нека да произнесем името й", написа тя.

Източник: tialoto





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !