Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Кейти Пери се показа как изглежда след раждането

отпечатай новината

02.09.2020 15:33 | Видян 1504 пъти

 Кейти Пери се показа как изглежда след раждането

Какво прави Кейти Пери по време на видеонаградите на MTV? Отговорът е ясен - пет дни след раждането, тя си остана вкъщи заедно със своята дъщеричка, като не пропусна да отбележи този факт в социалните мрежи.

Певицата, която се радва на малката Дейзи, показа колко отчаяни и изтощени са всички майки малко след излизане от родилния дом. Това доказват торбичките под очите и въобще липсата на грим по лицето й.

35-годишната поп звезда качи в историята на Instagram снимка с най-новите си аксесоари. А те не са лъскави чанти и бижута, а специален сутиен за кърмене, както и огромни ластични гащи, които да придържат коремчето й, което още не се е прибрало.

"Коса и грим: изтощението", пошегува се тя и последва примера на майките Ейми Шумър и Ашли Греъм, които показаха нагледно как се кърми.

На кадъра Кейти е сложила и реклама на най-новата си песен - "Smile" , където я виждаме със съвсем различен външен вид. Там тя е с оранжева коса, оформена на леки къдрици, като носи специални блестящи елементи, залепени на челото й.

Пери е с дълга рокля с ирисцентен ефект и голяма цепка, която е на марката NBD x Revolve. Както може би се досещате, тя вече е разпродадена от магазините.

Само ден след като стана майка, певицата пусна петия си студиен албум, който също се казва "Smile".


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !